S100. I have come to live very close to my feelings

Sunita

Wij kennen elkaar van ons werk. Mijn eerste contact met was over de telefoon, zijn stem maakte me warm van binnen. Sindsdien zijn wij veel in contact met elkaar werk, sms, telefoon en spiritueel.
Mijn partner begrijpt het wel dat ik mijn zielsliefde niet kan en wil loslaten, maar hoopt dat ik bij hem blijf. Ik zei dat de gevoelens veel dieper en van een hoger niveau zijn dan liefde met vlinders in de buik.
Mijn zielsliefde en ik zijn vaak tegelijk aan het sms’en naar elkaar toe. Hij wordt warm van binnen als ik een sms stuur of ga bellen. We voelen dat we elkaar wat willen zeggen, ook al zijn we ver van elkaar. Laatst werd ik met krampen in mijn buik wakker, terwijl hij een warm gevoel in zijn buik kreeg op dezelfde tijdstip nl. 4 uur in de ochtend. Wij voelen een liefde van man/vrouw met vulkanische passie.
Een obstakel is dat wij allebei in een andere relatie zijn momenteel en voelen heel erg aangetrokken tot elkaar, als magneet.
Wij willen samen een liefdesrelatie en wij kunnen onze spirituele reis voorzetten en weten heel zeker dat wij bij elkaar horen. Nu zijn we collega’s, niet in voldoende mate. de passie wil eruit komen.
Wat het mij gebracht heeft is dat ik heel dicht bij mijn gevoel ben gaan leven en voel veel licht in mezelf. Ik ben energieker, creatiever en straal helemaal en ben in korte tijd veel ontwikkeld.
Het meest bijzondere vind ik het op afstand elkaar kunnen voelen, de aanwezigheid van hem naast me en in hals voelen terwijl hij kilometers ver is en het wordt warm bij mij om me heen.
We hebben gekust en dat is heel intens, explosief.
Het is een relatie van een hoger niveau, spiritueel en intenser dan de aardse liefde.
Mijn tip is; voel de spirituele liefde