Q1415. Letting go twinflame?

Onbekend

Unknown

A few months ago I met my twinflame. I have a relationship, she doesn’t. I am also 9 years older and we live far apart. We have seen each other three times and what happened there energetically, unprecedented! It was as if a bomb exploded and things had happened that should not have happened. The contact was so intense that we both wanted to get away. We both did not know what happened to us, but I know she is my twinflame. I let her read things about this and she could post it, although she indicated that it was less intense for her than for me. It is now a few weeks ago that we decided to take it easy. I miss her so much, but she doesn’t hear from her anymore and ignores me even when I send messages. I am afraid that I will lose her … I also feel that I no longer feel her like that before. I’m really distraught, the feeling is so intense. I’ve never missed anyone so much. What should I do? Fortunately my partner understands me, she has already experienced the same thing. It is so strange to feel something like that for someone else while you are in a relationship … what can I do best?

Enkele maanden geleden heb ik mijn tweelingziel ontmoet. Ik heb een relatie, zij niet. Ook ben ik 9 jaar ouder en wonen we ver uit elkaar. We hebben elkaar drie keer gezien en wat daar allemaal gebeurde energetisch, ongekend! Het was alsof er een bom ontplofte en ook zijn er dingen gebeurd die eigenlijk niet hadden mogen gebeuren. Het contact was zo intens, dat we allebei even afstand wilden. We wisten allebei niet wat ons overkwam, maar ik weet dat ze mijn tweelingziel is. Ik heb haar hier dingen over laten lezen en die kon ze wel plaatsen, al gaf ze aan dat het minder intens was voor haar dan voor mij. Het is nu enkele weken geleden dat we rustiger aan besloten te doen. Ik mis haar zo ontzettend erg, maar zij laat niets meer van zich horen en negeert me zelfs als ik berichten stuur. Ik ben bang dat ik haar kwijt raak… Ook heb ik het gevoel dat ik haar niet meer zo voel als eerst. Ik ben echt radeloos, het gevoel is zo intens. Ik heb iemand nog nooit zo erg gemist. Wat moet ik doen? Mijn partner begrijpt me gelukkig wel, die heeft al eens hetzelfde meegemaakt. Het is zo raar om zoiets voor iemand anders te voelen terwijl je in een relatie zit…wat kan ik het beste doen?