Q0362. Zijn jullie bij elkaar?

Onbekend

Zijn er mensen die alles overwonnen hebben en samen zijn? Ik zou heel graag een succesverhaal willen horen. Die mensen kunnen iedereen helpen met dit proces. Zij weten en kunnen bewijzen dat je nooit los hoeft te laten, want het vertraagd alleen maar je ontwikkelingsproces.

Antwoord
laat nooit los ! volgens mij is het de bedoeling dat je elkaar blijft helpen om te groeien en dan ben je klaar voor elkaar en kun je echt niet meer door met waar je mee bezig was.. alles zal op zijn kop komen te staan , je zal een voorbeeld zijn voor zoveel mensen door je eigen groei.. het helpt de wereld om weer lichter te worden. je laat je niet meer leiden door oordelen, normen en waarden ,opgelegd door maatschappij en kerk, maar door liefde en de taal van het hart. Ook als je nog niet bij elkaar bent zal het voor jezelf zoveel meer waarde geven. Vertrouwen in elkaar en in het universum zal je uiteindelijk bij elkaar brengen, als dat de bedoeling is in dit leven, daar kan niets tussen komen!(Onbekend)

Antwoord
Waarom zou loslaten iemands ontwikkelingsproces vertragen? Loslaten kan onderdeel zijn van het ontwikkelingsproces. Vergeet niet dat dit leven een opstap is naar een volgend leven,waarin dan dingen kunnen gebeuren,met groot gemak zelfs,die men in het huidige leven o zo gewenst had! Vooralsnog geen “succesverhaal” van deze kant maar mijn tweelingziel gaf aan (zoals hij alles aangeeft,ik hoef bijna niks meer te doen haha!)dat het nog wel even kon duren(Onbekend)

Antwoord
Loslaten betekent niet dat je je soulmate moet vergeten, dat kan ook niet! Loslaten betekent dat je veel van je soulmate houdt maar je nu even afstand neemt zodat je soulmate en jij aan het eigen proces kan werken. Allereerst moet je je angsten verwerken wanneer je weer samen kunt zijn.(Onbekend)

Antwoord
Loslaten betekent dat je in je denken en gevoel niet afhankelijk moet zijn van je twin. Accepteer de situatie zoals die is. Leef je eigen leven. Doordat je hem loslaat, zal hij op eigen benen moeten leren staan, zelfstandig worden net als jij. Leer om dicht bij je eigen gevoel te blijven ook al komt hij evt. met een bepaalde onrust bij jou binnen. Want als hij op jouw energie zich goed kan voelen, dan hoeft hij over zichzelf niet na te denken. Zie het zo, als hij zich rot voelt, dan moet hij er iets aan doen. Hierdoor zal het proces zich ook iets meer versnellen, lijkt me. (Onbekend)

Antwoord
Loslaten is het proces versnellen ipv vertragen. Loslaten betekent vertrouwen in jezelf. Jouw zelfwaarde bepaalt jouw manier van loslaten. (Onbekend)