Q1061. Difficult questions?

Vlind

Butterfly

Ask people around me is up to me from gosh are you actually dating? or how are you in Love? I am already fully engaged in the twinflame Process, as I have answered here as well. How could you react, I would really like to be open and honest about twinflame and me haha ​​but yes, I don’t think they understand. Or could it be testing from above? Of course I know better, but does anyone have experience with this? any help is welcome. Thank you

Answer 1
You can just do that nothing is playing between you and your twinflame. How can those other people know that? You can also fit together very well, they don’t know that. You can play a role for the outside world. But you both know it and that is exciting again.
(Remco)

Answer 2
During my long-term rejection process, I was also asked how it was in love, if I had someone in mind, if I would no longer go out to meet nice men, etc. I was only alone for a few months and they already wanted a man search for me. I simply responded casually to everything. I said that I would naturally come across a nice man. Deep within, I meant my twinflame. I loved my twinflame dearly and did not want another man. If my twinflame did not make the choice for me, I would much rather be alone. This has made me very powerful, learned to be able to stand even better on my own (being able to be independent). It is a piece of your learning process, you can see it as a test from above or the ego that you want to question.
(Alicia)

Answer 3
I am the questioner (butterfly) I have asked this question a while ago and it has been very helpful to your answers. Thank you, I applied it in my process when my environment asked me questions. Love
(Butterfly)

Vlinder

Mensen om mij heen vragen wel is aan mij van goh heb je eigelijk al verkering? of van hoe staat het met jou in de Liefde? Ik ben al volop in het tweelingziel Proces bezig zoals ik hier als wel is geantwoord heb. Hoe zou je kunnen reageren, ik zou zo graag open en eerlijk over tweelingziel en mij willen zijn haha maarja, ik denk niet dat ze het begrijpen. Of zou het testen van boven kunnen zijn? Ik weet natuurlijk beter, maar heeft iemand hier ervaring mee? alle hulp is welkom. Bedankt Liefs

Antwoord 1
Je kan toch ook net doen dat er niks tussen jou en jou tweelingziel speelt. Hoe kunnen die anderen mensen dat nou weten. Jullie kunnen ook heel goed bij elkaar passen dat weten zij toch niet. Voor de buiten wereld kan je een rol spelen. Maar jullie beiden weten het dan wel en dat is dan toch ook weer spannend.
(Remco)

Antwoord 2
Tijdens mijn langdurig afstootproces kreeg ik ook vragen hoe het in de liefde ging, of ik iemand op het oog had, of ik niet meer zou uitgaan om leuke mannen tegen te komen e.d. Ik was maar voor een paar maanden alleen en men wilde al een man voor mij gaan zoeken. Ik heb op alles gewoon nonachalant hier op gereageerd. Ik zei dat ik vanzelf wel een leuke man zou tegen komen. Diep van binnen doelde ik op mijn tweelingziel. Ik hield zielsveel van mijn tweelingziel en wilde geen andere man. Mocht mijn tweelingziel niet de keuze voor mij maken, dan was ik veel liever alleen. Ik ben hierdoor erg krachtiger geworden, geleerd om nog beter op mijn eigen benen te kunnen staan (onafhankelijk te kunnen zijn). Het is een stukje van je leerproces, je kan het zien als een test van boven of het ego wat je in twijfel wilt brengen.
(Alicia)

Antwoord 3
Ik ben de vraagstelster (vlinder) Ik heb deze vraag al een poos geleden gesteld en heb er heel veel aan gehad aan jullie antwoorden. Dank jullie wel, ik heb het toegepast in me proces als me omgeving me vragen steld. Liefs
(Vlinder)