Q0368. Why doesn’t she say yes or no?

Onbekend

Het was heel mooi en ze begon zich steeds meer terug te trekken. Ik heb verschillende keren gevraagd wat er scheelt; ook heb ik verschillende keren gevraagd dat als ze geen contact meer dat ze het mag zeggen. En hierop heb ik nooit antwoord gekregen en ook geen nee. En ineens was het heel stil, geen contact meer. Hoort het erbij of…

Antwoord
Helaas wel. Het kan te maken hebben, dat ze niet goed weet hoe ermee om te gaan. Het aantrekken en afstoten is herkenbaar bij heel veel twins. Mijn twin wordt onrustig als ik te dichbij kom. Via de mail laat hij weten dat hij van mij onrustig wordt. Alleen vergeet hij, dat hij het bij zichzelf moet zoeken. Hij is nog niet zover om dit in te zien. Ik kan het hem vertellen, maar uiteindelijk moet hij die vervaring zelf op doen. Accepteer voor jezelf dat het zo is tussen jullie en leid intussen je eigen leven. Loslaten betekent niet dat je de band tussen jullie verbreekt. Dat kan ook niet, die band tussen jullie is blijvend.(Onbekend)

Antwoord
Ik stem volledig in met het antwoord van hierboven. De reden waarom zij niet reageert, is omdat ze het niet KAN. Ze kan niet met, maar ook niet zonder jou. Dat weet ze niet bewust, maar haar gevoel zegt haar dat wel. Ze kan je niet afwijzen, want ze hoort bij jou. Ze is je andere helft. Onbewust weet jouw twin dit ook. Ik ben er net eergister pas achter gekomen dat het eigenlijk een hele lieve daad is door te negeren ipv door je met harde woorden af te stoten. Mijn twin reageerde ook niet op mijn vraag, terwijl je dat eigenlijk wel verwacht en hoopt. En dan volgt onherroepelijk: teleurstelling, angst, boosheid, verdriet. Waarom toch niet? Waarom wil hij mij niet? En dan ineens wordt het je duidelijk. Omdat hij niet anders KAN. Hij is zo lief!! Hij kwetst mij zoveel mogelijk NIET op deze manier. Het lijkt verdorie wel of hij hier verder in is dan ik. Alleen denk ik dat het bij hem onbewust gebeurt. Doordat mijn twin afstand neemt van mij en mij niet met harde woorden! van zich afduwt, zorgt hij ervoor dat wij zachtjes en langzaam afstand van elkaar nemen. En dat is goed. Het is zwaar. Het is loodzwaar, want het liefst wil ik alle dagen bij hem zijn, met hem praten, in zijn ogen kijken en met hem knuffelen. Ik wens met heel mijn hart dat hij net zoveel van mij zou houden als ik van hem. Maar ik weet ook dat het nog niet kan. Een relatie zou in dit stadium enkel onbegrip en ruzie voortbrengen. We zijn nog niet zover dat wij zo’n enorm intense en gevoelige relatie kunnen aangaan. Jij gaat dit zelf ook nog beter begrijpen. Geef je twin maar de ruimte. Heel vreemd, maar hoe meer jij haar de ruimte geeft om te groeien hoe meer zij naar jou terug zal komen. Ik wens je veel sterkte want ik weet hoe vreselijk zwaar deze weg is…. liefs… (Onbekend)

Antwoord
Zo herkenbaar dit. Ik heb ook zo’n bijzonder contact. Soms houdt hij maanden de boot af, en als ik dan eindelijk eventjes de kans krijg om met hem te praten online en ik zeg “zeg het gewoon als je geen contact meer wil”” dan zegt hij altijd “dat is het niet”. Steeds als hij in mijn beleving te lang stil blijft ga ik verifieren, en dan zegt hij weer, ik wil wel contact. En dan herhaalt het proces zich weer… heel bizar. Eerst dacht ik ” hij houdt me aan het lijntje”, echter nu begrijp ik dat hij me niet kwijt wil, maar ook niet weet hoe hij het contact precies wil. Ik mag niet te dichtbij, maar ook niet helemaal weg. Pff. Heavy stuff.(Onbekend)